MENU

Vacancies at FOSS

Labortechnikus

Published: 2021-11-10
Department
Soft Flow
Ürögi Fasor 2/A
7634  Pécs


Country
Hungary

Csatlakozzon a Soft Flow csapatához, mint Labortechnikus, és vegyen részt világszínvonalú élelmiszerbiztonsági eszközök létrehozásában, ezzel is támogatva bolygónk mezőgazdasági erőforrásainak fenntarthatóságát.

Az FOSS egy nemzetközi vállalat, amely analitikai eszközöket és megoldásokat fejleszt az élelmiszeripar, a mezőgazdaság és más iparágak számára. A folyamatosan növekvő népességű globalizált világunkban egyre nagyobb az igény az élelmiszerek biztonságos, hatékony és kevésbé pazarló előállítására. Globális piacvezetőként a FOSS megoldásai nagy mértékben tudják ezt a célt támogatni.

A Soft Flow nagy múlttal rendelkező biotechnológiai vállalat, amely 2016 óta a FOSS csoport tagja. Cégünknél számos új, izgalmas, világszínvonalú megoldásokat igényelő projekt van folyamatban, ehhez keressük tehetséges, tapasztalt Labortechnikus munkatársunkat a Soft Flow Core Technology csapatába.

A pozícióról általánosságban

Az új munkatárs fő küldetése az általános laborműködést érintő feladatok ellátása a Gyártási részlegünkön, továbbá a kísérletek támogatása, a laboratóriumi munka rutinszerű végrehajtása, reagensek és kitek gyártása a magas szintű minőségirányítási előírások betartása mellett.

A munkavállaló feladatai

 • Pufferek és oldatok készítése, napi kalibrálási feladatok elvégzése, labor rend fenntartása
 • A megtervezett kísérletek pontos végrehajtása, eredmények prezentálása a kísérletért felelős kutató felé
 • Laboratóriumi kísérletek és eljárások adminisztrációja, nyilvántartások vezetése, standard műveleti előírások készítésének támogatása
 • Az ISO rendszer gyakorlatának megfelelő laborműködés biztosítása

Elvárt végzettség és tapasztalat

 • Laboratóriumban szerzett legalább 5 éves munkatapasztalat
 • Szakirányú középfokú végzettség
 • Pufferek és reagensek készítésében szerzett rutin
 • Tapasztalat laboratóriumi dokumentációs rendszerek és eljárások alkalmazásában
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeretek
 • Precíz, önálló munkavégzés

 Előnyt jelent

 • Vegyésztechnikusi végzettség
 • Steril technikák magabiztos használata
 • Immunkémiai módszerek terén gyakorlati tapasztalat (pl.: ELISA vagy áramlási citometria)
 • Társalgási szintű szóbeli és írásbeli angol nyelvtudás

Amit kínálunk

 • Kihívást jelentő munka egy nemzetközi és innovatív vállalatnál, ahol a cég mérete folytán kollegáink hatással tudnak lenni a végeredményre, mindeközben lehetőséget is kapnak a szakmai fejlődésre
 • Izgalmas és kihívásokkal teli projektek
 • Lapos szervezet, informális vállalati kultúra, nyitott és kollegiális szellem
 • Cégünk mérete lehetővé teszi az önálló, dinamikus és gyors döntéseket, valamint lehetőséget biztosít az állandó tanulásra új projektek, technológiák és piaci lehetőségek révén
 • Költözés esetén relokációs támogatási lehetőség

Jelentkezés módja

Kérjük, küldje el jelentkezését az alábbi linkre kattintva. Ne feledje, hogy csak a linken keresztül fogadunk pályázatokat.

A kiválasztás folyamatos, ezért javasoljuk, hogy mielőbb jelentkezzen.

A munkával kapcsolatos további információkért kérjük, forduljon Zsolczai Dávidhoz a dzsolczai@foss.dk e-mail címen.

A megüresedett állásokra vonatkozó valamennyi pályázatot örömmel fogadjuk, és a pályázó viszonylagos érdeme alapján mérlegeljük a pozíció szerepprofiljával szemben, tekintet nélkül színre, fajra, nemzetiségre, etnikai származásra, nemre, nemre, szexuális orientációra, családi állapotra, fogyatékosságra, szülői felelősség, életkor, vallás vagy meggyőződés.

SOFT FLOW

Az Egyesült Államokban 1988-ban alapított Soft Flow 1992-ben költözött Magyarországra. A Soft Flow az áramlási citometria, valamint az élelmiszer- és agrárbiztonság területén vezető biotechnológia vállalat közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik a kutatás-fejlesztés terén, és évtizedek óta működik együtt az iparág globális szereplőivel. 2017-ben a Magyar Márkák program az egyik leginnovatívabb márkaként díjazta cégünket. A pécsi székhelyű Soft Flow jelenleg több mint 90 magasan kvalifikált alkalmazottat foglalkoztat a biotechnológián felül a szoftver és hardver fejlesztés területén is.

Kövessen minket a www.softflow.hu oldalon.

FOSS

2016-ban a dán FOSS vállalat felvásárolta a Soft Flow-t. A FOSS end-to-end analitikai megoldásokat fejleszt, amelyek a nyersanyagtól a késztermékig az élelmiszerek és takarmányok biztonságos előállítását támogatják,. Elemző eszközeink lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy intelligens, adatközpontú termelést futtassanak kevesebb hulladék és nagyobb hozam mellett. A FOSS-ról a www.fossanalytics.com oldalon olvashat.

Az FOSS globálisan több mint 1400 embert foglalkoztat. Az analitikai eszközöket 28 országban működő értékesítési leányvállalatok valamint 75 kereskedelmi partner globális hálózatán keresztül forgalmazzák és értékesítik Európában, Amerikában, Afrikában, Közel-Keleten, Ázsiában és Ausztráliában.

Apply for job as Labortechnikus in Soft Flow
back to top icon