MENU

Vacancies at FOSS

Montagemedarbejder med flair for mekanik og flow-systemer

Published: 2021-09-21
Department
Production and Supply Chain

Contact
Andrei Klarup

Contact
Mehmet Gökmen


Country
Denmark

Går du forrest, når det drejer sig om sikkerhed, kvalitet og at være en god kollega? Er du en person med en god forståelse for montagearbejde, og har flair for mekanik og flowsystemer. Er du engageret, og rummer en naturlig nysgerrig i forhold til dit arbejdsområde. Hvis det lyder som dig, så er det lige dig, vi mangler til vores produktion i Hillerød.

Jobbet
Vi søger en medarbejder, som skal indgå i en af vores produktionslinjer. I gruppen monterer vi moduler (fx en pumpe), som dernæst testes i en modultest. Efter modulerne er testet, monteres de i et kabinet, som til sidst vil udgøre det færdige analyseinstrument.
Det er vigtigt, at man har øje for såvel kvalitet som produktivitet og deltager aktivt i eventuelle problemløsninger. Vi arbejder efter digitale montagevejledninger, og arbejdet kræver også læring i vores ERP-system (SAP).

Linjen består i dag af 25-30 medarbejdere fordelt på teknikere og operatører. På fabrikken er der i alt ca. 130 medarbejdere fordelt på 4 produktionslinjer og en lagerfunktion.

På fabrikken arbejder vi med LEAN i forskellige perspektiver. Lean-principper anvendes blandt andet i forbindelse med planlægning, træning og problemløsning.

Primære opgaver
Som montagemedarbejder vil dine primære opgaver være:

• Montage af moduler
• Funktionstest af moduler
• Fejlsøgning og problemløsning
• Koordinering af produktionen i samarbejde med kolleger
• Kontrol og vedligehold af testudstyr
• Arbejde med løbende forbedringer

Kvalifikationer
Din uddannelsesmæssige baggrund kan fx være Industrioperatør. Erfaring med montagear-bejde samt systematisk problemløsning ved hjælp af data og ligeledes kendskab til SAP, Of-fice-pakken og flair for IT i det hele taget vil være en klar fordel. Du skal have et godt hånde-lag og se værdien i detaljen gennem års erfaring med montage.

Personlige egenskaber
Du er interesseret i at få den daglig drift til at fungere, hvor kvalitet og leveringer er nogle af de parametre, du vil få indflydelse på. Du skal være naturligt struktureret og gå systematisk til værks. Du foretrækker at tænke fremad, være opsøgende og løsningsorienteret frem for at fokusere på brandslukning. Du er nysgerrig og interesserer dig for at løse problemer og sikrer, at de ikke genopstår.

Vi tilbyder
Et spændende job, hvor du kan arbejde med såvel teknik, test, problemløsning og koordine-ring. Du vil opleve, at der løbende bliver indført nye produkter i produktionen, så der er al-tid noget nyt og udfordrende at blive trænet i.

Der er flextidsordning, og du har indflydelse på at tilrettelægge sin arbejdsdag og arbejds-opgaver i overensstemmelse med produktionens behov.

Ansøgning
Har jobbet vakt din interesse, så send venligst en ansøgning via linket nederst i opslaget.


Hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte produktionslederne Andrei Munk, AMK@foss.dk, eller Mehmet Gökmen, MEG@foss.dk.
Passer jobbet til dine kvalifikationer, så skynd dig at søge jobbet allerede i dag, da vi løbende indkalder til samtale.

 

All applications for vacant positions will be welcomed and will be considered on the relative merits of the applicant against the role profile for the position regardless of nationality, ethnicity, sex, gender, sexual orientation, marital status, disability, parental responsibilities, age, religion, or belief.

FOSS

FOSS bidrager til bæredygtig brug af landbrugets ressourcer verden over og dermed til den globale befolknings ernæring og sundhed. Ved hjælp af analyseinstrumenter tilføjer FOSS værdi til vores kunder igennem forbedring af fødevarekvalitet og optimering af produktion, fra råvare til det færdige produkt.

Ved at omdanne målinger til information, gør FOSS det muligt for virksomheder at køre en intelligent og datadreven produktion med mindre spild og større afkast.

FOSS hjælper fødevareproducenter og landmænd med at begrænse antallet af menneskelige fejl og samtidig skalere deres virksomheder på en hurtig og intelligent måde. Nils Foss grundlagde den familieejede virksomhed i 1956, og i dag beskæftiger FOSS 1500 kvalificerede medarbejdere over hele verden.

Apply for job as Montagemedarbejder med flair for mekanik og flow-systemer in Production and Supply Chain
back to top icon