MENU

Vacancies at FOSS

Montagemedarbejder til instrument/modul montage af elektroniske og mekaniske komponenter

Published: 2024-06-12
Department
Supply Chain
Slangerupgade 69
3400  Hillerød

Contact
Mehmet Gökmen


Country
Denmark

Går du forrest, når det drejer sig om sikkerhed, kvalitet og effektiv produktion. – Og ønsker du at være en del af et godt arbejdsmiljø hvor godt kollegialskab er nøgleordet? Er du ligeledes engageret, og rummer en naturlig nysgerrighed i forhold til dit arbejdsområde.
Hvis det lyder som dig, så er det lige dig, vi mangler til vores produktion i Hillerød.

Jobbet
Vi søger flere montørkollegaer, til vores produktion i Hillerød, da vi oplever en høj vækst på salget af vores instrumenter til fødevareindustrien. – og vi forventer dette fortsætter årene frem.

Vores nye kollegaer skal indgå i en af vores produktionslinjer, hvor vi i gruppen monterer moduler (fx en pumpe), som dernæst testes i en modultest. Efter modulerne er testet, monteres de i et kabinet, som til sidst vil udgøre det færdige analyseinstrument.
Det er vigtigt, at man har øje for såvel kvalitet som produktivitet og deltager aktivt i eventuelle problemløsninger. Vi arbejder efter digitale montagevejledninger, og arbejdet kræver at man er PC-vant.

Linjen består i dag af 25-30 medarbejdere, med 3 teknikere. På fabrikken er der i alt ca. 100 medarbejdere fordelt på 3 produktionslinjer og en lagerfunktion.

På fabrikken arbejder vi aktuelt med at implementere FossFlow (LEAN-kukltur) i forskellige perspektiver, hvor man kan forvente også at blive involveret og bidrage til at arbejde med løbende forbedringer.

Primære opgaver
Som montagemedarbejder vil dine primære opgaver være:

  • Montage af moduler og instrumenter
  • Funktionstest af moduler og instrumenter
  • Følge vejledninger
  • Pluk af vare
  • Registrere egen tid i SAP og færdigmelde vare
  • Deltage i problemløsning

Kvalifikationer
Din uddannelsesmæssige baggrund kan fx være ufaglært eller anden håndværkmæssig baggrund, men det væsentlige er at du har et godt håndelag og kan se værdien i detaljen gennem års erfaring med montage efter vejledninger. Kendskab til SAP, Office-pakken og flair for IT i det hele taget vil være en fordel.

Personlige egenskaber
Du er vant til at begå dig iblandt forskellige kollegaer, mødestabil og flexibel ift. At Foss produktionen lykkedes som helhed. Du er interesseret i at få den daglig drift til at fungere, hvor kvalitet og leveringer er nogle af de parametre, du vil få indflydelse på. Du foretrækker at være opsøgende og løsningsorienteret. Du er nysgerrig og interesserer dig for at løse problemer og bidrager til den gode stemning i produktionen.

Vi tilbyder
Et spændende job, hvor du kan arbejde med såvel montage, teknik, test, problemløsning og koordinering. Du vil opleve, at der løbende bliver indført nye produkter i produktionen, så der er altid noget nyt og udfordrende at blive trænet i.

Der er flextidsordning, og du har indflydelse på at tilrettelægge din arbejdsdag og arbejds-opgaver i overensstemmelse med produktionens behov.

I 2025 flytter produktionen til Vinge (Frederikssund) hvor vores nye produktionslokaler vil være.

Ansøgning
Har jobbet vakt din interesse, så send venligst en ansøgning via linket nederst i opslaget.
Passer jobbet til dine kvalifikationer, så skynd dig at søge jobbet allerede i dag, da vi løbende indkalder til samtale. 

FOSS
Today, more than 8 billion people around the world are dependent on nutritional food. Tons of food being produced in a million different ways and under varying conditions, creating challenges all the way from field to fork. One of them, obviously, being the effects it has on climate change. 

FOSS helps the world’s 100 biggest food companies and more than 40,000 others around the world navigate exactly that with intelligent, data-driven and innovative analytical solutions. We are making sustainability a better business and we’re doing so as global market leader in our field – improving food quality, minimizing food waste, ensuring food safety, and securing fair payment.

Join a pioneering and innovative company in the food and agriculture industry. A company on a mission, with offices all around the world and 1,700 talented colleagues from more than 32 different countries.

Apply for job as Montagemedarbejder til instrument/modul montage af elektroniske og mekaniske komponenter in Supply Chain
back to top icon
The content is hosted on YouTube.com (Third Party). By showing the content you accept the use of Marketing Cookies on Fossanalytics.com. You can change the settings anytime. To learn more, visit our Cookie Policy.