MENU

Vacancies at FOSS

NPI Operatør

Published: 2023-08-09
Department
Production and Supply Chain
Slangerupgade 69
3400  Hillerød

Contact
Tom Carlsen
+45 20196633


Country
Denmark

Er du sådan én, som elsker at få processer til at fungere? Kan du lide at arbejde struktureret med mange typer af opgaver inden for det tekniske felt sammen med dine kolleger, og kan du bevare roen i pressede situationer? Så er det måske dig vi søger. 

Jobbet

Vi søger en medarbejder, som skal indgå i vores NPI-team på shop floor (NPI = New Product Introduction). NPI-teamet består lige nu af 3 medarbejdere, der er med til at produktionsmodne nye produkter inden produkterne frigives til produktionen. Herudover er der to NPI-teknikere, som blandt andet laver dokumentation og står for indkøb af værktøjer m.m., tilknyttet gruppen.

I NPI er vores opgave at sikre at det nye produkt kan produceres, at grundlaget er i orden, og ikke mindst at vi kan træne og supportere produktionen.

Som NPI montør er der ikke en hverdag der er ens, og man skal derfor kunne håndtere mange bolde på en gang, og skal kunne eksekvere når behovet opstår, så vi sammen sikre at nå deadline.

Som NPI operatør kommer man til at arbejde med blandt andet montage og modultest. I den forbindelse er det vigtigt, at man arbejder struktureret og giver feedback til teknikere og ingeniører fra udviklingsafdelingen. Man skal kunne læse styklister og tegninger og vil også skulle gennemgå montageinstruktioner og give feedback i forbindelse med dette.

I tilfælde, hvor der ikke er NPI-relaterede arbejdsopgaver, vil man indgå i den daglige drift i en af produktionsgrupperne.

På fabrikken er der i alt ca. 130 medarbejdere fordelt på tre produktionsafdelinger og en lagerfunktion. Vi arbejder med LEAN - principperne anvendes blandt andet i forbindelse med planlægning, træning og problemløsning.

 

Primære opgaver

Som NPI-operatør vil dine primære opgaver være:

  • Gennemgang af montageinstruktioner, tegninger og styklister
  • Montage og modultest
  • Fejlsøgning og problemløsning
  • Produktions modning i samarbejde med udviklingsafdelingen
  • Opsætning af produktionsgrupper – reoler, arbejdsstationer etc.
  • Koordinering af NPI-opgaver i samarbejde med kolleger
  • Træning af kolleger i produktionen, som skal overtage de nye produkter
  • Arbejde med løbende forbedringer

Kvalifikationer

Uddannelsesmæssigt kan du komme med forskellige baggrunde - det vigtigste er, at du kan se dig selv løse ovenstående opgaver. Du skal have teknisk flair, et godt overblik og lyst til at arbejde sammen med mange forskellige mennesker. Det er en fordel, hvis man har kendskab til produktion og NPI-processer.

Derudover skal du have flair for IT på bruger niveau. Som NPI montør anvender vi meget vores Styresystem SAP, og det er derfor nødvendigt at du har god teknisk forståelse på bruger niveau for SAP eller tilsvarende MRP system, eller at du har nemt ved at lære dette.

 

Personlige egenskaber

Du er interesseret i at få den nye produkter til at virke rent produktionsmæssigt. Det er vigtigt, at du er vant til at arbejde struktureret og kan arbejde i et mindre team, hvor man arbejder tæt sammen og hjælper hinanden – også i pressede situationer. Du kommer til at være en central del af holdet og du forventes at være god til vidensdeling - både som formidler og som modtager.

Som person er du nysgerrig og interesserer dig for at løse problemer og du sikrer, at de samme problemer ikke opstår igen. Du forholder dig til problemerne ud fra fakta (fx en stykliste) og samarbejde med andre funktioner om at få problemerne løst.

Du har teknisk flair, ser problemer som en udfordring der skal løses.

 

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen skal du sende os dit CV og din ansøgning via linket her i annoncen. Bemærk at vi kun modtager ansøgninger, der er sendt via linket.

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, kan du træffe NPI team koordinator Tanja Jensen Ellevang på +45 24257354 eller på TAEL@foss.dk 

FOSS is committed to maintaining an inclusive culture and a diverse workforce. You can help us sustain an unbiased recruitment process by not including photo or age in your application.

 

FOSS

Today, more than 8 billion people around the world are dependent on nutritional food. Tons of food being produced in a million different ways and under varying conditions, creating challenges all the way from field to fork. One of them, obviously, being the effects, it has on climate change. FOSS helps the world’s 100 biggest food companies and more than 40.000 others around the world navigate exactly that with intelligent, data-driven and innovative analytical solutions. We are making sustainability a better business and we’re doing so as global market leader in our field – improving food quality, minimizing food waste, ensuring food safety and securing fair payment.

Join a pioneering and innovative company in the food and agriculture industry. A company on a mission, with offices all around the world and 1.700 talented colleagues from more than 32 different countries.

Apply for job as NPI Operatør in Production and Supply Chain
back to top icon
The content is hosted on YouTube.com (Third Party). By showing the content you accept the use of Marketing Cookies on Fossanalytics.com. You can change the settings anytime. To learn more, visit our Cookie Policy.