MENU

Vacancies at FOSS

Service & Facility Manager FOSS

Published: 2022-04-26
Department
Finance

Contact
Kenneth Aaby Sachse
+45 40271111


Country
Denmark

FOSS søger ny Service & Facility Manager med ansvar for koncernens danske Facility aktiviteter med udgangspunkt i Hillerød, hvor ca. 650 kollegaer har deres arbejdsplads fordelt på to sites. Som Service & Facility Manager har du direkte reference til Senior Vice President for Finance og du vil have ledelsesansvar for 7 medarbejdere.

FOSS har i dag to lokationer i Hillerød. Dels koncernens innovationscenter (opført i to etaper i 2013 og 2019) og dels vores produktions-, indkøbs- og logistikcenter (etableret og udbygget over de seneste 60 år). Grundet koncernens vækst er vi vokset ud af sidstnævnte og koncernen vil de næste tre år opføre en ny tidsvarende produktionsfacilitet på ca. 20’000 kvm.

Facility har ansvaret for drift og vedligeholdelse af de to hovedadresser i Hillerød og to mindre satellitter i Farum og København. Driften består af receptionsfunktion, rengøring, kantine, vagt og mindre vedligeholdelses- og renoveringsopgaver. En del af opgaverne varetages af Facilitys medarbejdere og resten håndteres af eksterne facilitypartnere.

FOSS arbejder aktivt med bæredygtighed og koncernens faciliteter belastning af miljøet reduceres løbende. Det er forventningen at vores nye Service & Facility Manager vil fortsætte og forstærke dette arbejde. Det er bl.a. ambitionen, at koncernens nye produktionsfacilitet skal være bæredygtig og neutral for miljøet.

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • Planlægge, lede og koordinere administration og levering af ejendoms- og servicefunktioner;
  • Styring af serviceopgaver samt vedligeholdelse af bygninger; pladsudnyttelse, administrativ support mv.;
  • Økonomistyring og budgetansvar for funktionen;
  • Løbende forbedre kvaliteten af og udnytte funktionens ressourcer og økonomi;
  • Styre vedligeholdelse og support af faciliteter, bygninger og udstyr på de pt. fire lokationer;
  • Arbejde med eksterne leverandører, herunder forhandling af aftaler i samarbejde med Indirect Procurement og Global Legal;
  • Deltage i projekter, herunder bidrage på projekt- og byggemøder.

Din profil

Vi søger en medarbejder, der har erfaring og uddannelse relevant for området ejendomsvedligehold, administration og drift, herunder kendskab til gældende danske love og regler inkl. bygnings- og arbejdsmiljølovgivning. Du skal derudover have indgående kendskab til indkøbsprocedurer, planlægning og styring af serviceopgaver, vedligeholdelse af bygninger, samt kontoradministrative opgaver og procedurer. Ligeledes skal du have erfaring med økonomistyring og budgettering – og have et godt kendskab til Microsoft Office programmerne. Kendskab til CTS styring, SAP og CAD/CAM er en fordel – men ikke et krav.

Personlige kompetencer

For at få succes i jobbet, skal du have en udpræget serviceminded profil og skal sikre problemfri drift og levering af tjenester af høj kvalitet til alle internt i virksomheden. Det er vigtigt, at du bestrider en evne til at tænke strategisk og være en holdspiller, da der er mange interessenter, som er afhængig af Facilitys services. Samtidig skal du sammen med afdelingens dygtige medarbejdere repræsentere FOSS udad til gennem eksempelvis receptionsfunktionen og håndtering af de mange leverandører til koncernens danske ejendomme.

Teamet har en meget høj arbejdsglæde og vi forventer du har ledelseserfaring og kan fortsætte det gode arbejde, der allerede er gjort. Du er god til planlægning og forhandlinger – du mester tidsstyring, kommunikation, beslutningstagning og samarbejde.

Du kommer til at arbejde på tværs af organisationen, så du skal være i stand til at samarbejde med medarbejdere på alle niveauer, leverandører og ledelse.

I dagligdagen taler de fleste dansk, men der vil være en del kommunikation på engelsk med vores internationale kollegaer – derfor er det et krav, at du behersker begge sprog – i såvel tale og skrift.

Ansøgere, der har erfaring fra en lignende stilling vil blive foretrukket.

Vi tilbyder

Et internationalt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er gode muligheder for at udvikle sig fagligt og personligt. Hos FOSS sætter vi medarbejderne og kvalitet i samarbejdet højt. Vi tror, at et samarbejde, der er baseret på tillid, åben dialog og klare målsætninger, giver arbejdsglæde og gode kolleger, der hjælper hinanden. Vi ønsker at motivere vores medarbejdere til ansvar og indflydelse.

Stillingen som Service & Facility Manager er en selvstændig rolle, der bærer præg af frihed og selvstændighed. Du vil i høj grad have mulighed for at påvirke og tegne FOSS’ profil til omverdenen.

Ansøgning

Lyder ovenstående som en beskrivelse af dig, så send os din ansøgning – hellere i dag end i morgen. Bemærk venligst at vi kun modtager ansøgninger der er sendt via linket. Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Kenneth Aaby Sachse, Senior Vice President, Finance på tlf. 40271111.

FOSS

FOSS contributes to the sustainable use of our planet’s agricultural resources and thus to the nutrition and health of the people of the world. We make it our business to build analytical solutions, which add value by improving food quality and optimising production, from raw material to finished product. FOSS helps optimise the use of food and agricultural resources by enabling customers to run intelligent data-driven productions with less waste, better quality, bigger yields, and more optimal use of raw materials. Always at the forefront of analytical technology development, FOSS provides a range of analytical solutions from laboratory to at-line and in-line solutions, across industries from dairy to grain and meat. FOSS provides instruments and solutions to the world’s 100 largest food companies and for more than 60 years, FOSS has been innovating analytical technology. FOSS was founded by Nils Foss in Hillerød in 1956. We are a family-owned, global company and our products and services are sold all around the world. FOSS employs more than 1,500 highly qualified people worldwide.

Apply for job as Service & Facility Manager FOSS in Finance
back to top icon
The content is hosted on YouTube.com (Third Party). By showing the content you accept the use of Marketing Cookies on Fossanalytics.com. You can change the settings anytime. To learn more, visit our Cookie Policy.