MENU

Vacancies at FOSS

Labortechnikus

Published: 2021-06-09
Department
Soft Flow
Ürögi Fasor 2/A
7634  Pécs


Country
Hungary

Csatlakozzon a Soft Flow csapatához mint Labortechnikus és vegyen részt világszínvonalú élelmiszerbiztonsági eszközök létrehozásában, így támogatva bolygónk mezőgazdasági erőforrásainak fenntartható használatát.

Az FOSS egy nemzetközi vállalat, amely analitikai eszközöket és megoldásokat fejleszt az élelmiszeripar, a mezőgazdaság és más iparágak számára. A folyamatosan növekvő népességű globális világban egyre nagyobb az igény a biztonságos élelmiszerekre, hatékonyabb termelésre és kevesebb élelmiszerpazarlásra. Globális piacvezetőként szakértelemmel rendelkezünk ennek biztosításához.

A Soft Flow egy vezető biotechnológiai vállalat, amely 2016 óta a FOSS csoport tagja. A Soft Flow-nál sok új izgalmas projektünk van folyamatban, amelyek világszínvonalú megoldásokat igényelnek. Ezért bővítjük Core Technology csapatunkat, és egy tehetséges, valamint tapasztalt Labortechnikus munkatársat keresünk.

A pozícióról általánosságban

Az új munkatárs fő küldetése az általános laborműködést érintő feladatok ellátása a Gyártási részlegünkön, továbbá a kísérletek támogatása, a laboratóriumi munka rutinszerű végrehajtása, reagensek és kitek gyártása a magas szintű minőségirányítási előírások betartása mellett.

A munkavállaló feladatai

 • Pufferek és oldatok készítése, napi kalibrálási feladatok elvégzése, labor rend fenntartása
 • A megtervezett kísérletek pontos végrehajtása, eredmények prezentálása a kísérletért felelős kutató felé
 • Laboratóriumi kísérletek és eljárások adminisztrációja, nyilvántartások vezetése, standard műveleti előírások készítésének támogatása
 • Az ISO rendszer gyakorlatának megfelelő laborműködés biztosítása

Elvárt végzettség és tapasztalat

 • Laboratóriumban szerzett legalább 5 éves munkatapasztalat
 • Szakirányú középfokú végzettség
 • Pufferek és reagensek készítésében szerzett rutin
 • Tapasztalat laboratóriumi dokumentációs rendszerek és eljárások alkalmazásában
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeretek
 • Precíz, önálló munkavégzés

 Előnyt jelent

 • Vegyésztechnikusi végzettség
 • Steril technikák magabiztos használata
 • Immunkémiai módszerek terén gyakorlati tapasztalat (pl.: ELISA vagy áramlási citometria)
 • Társalgási szintű szóbeli és írásbeli angol nyelvtudás

Amit kínálunk

 • Kihívást jelentő munka egy nemzetközi és innovatív vállalatnál, amely elég kicsi ahhoz, hogy nagy befolyást érhessen el a munkában, de elég nagy az összetett szakmai fejlődéshez
 • Izgalmas és kihívásokkal teli projektek
 • Lapos és informális vállalati kultúra, nyitott és kollegiális szellem
 • Cégünk mérete lehetővé teszi az önálló, dinamikus és gyors döntéseket, valamint lehetősége lesz az állandó tanulásra új projektek, technológiák és piaci lehetőségek révén
 • Költözés esetén relokációs támogatási lehetőség

Jelentkezés módja

Kérjük, küldje el jelentkezését az alábbi linkre kattintva. Ne feledje, hogy csak a linken keresztül fogadunk pályázatokat.

A kiválasztás folyamatos, ezért javasoljuk, hogy mielőbb jelentkezzen.

A munkával kapcsolatos további információkért kérjük, forduljon Zsolcai Dávidhoz a dzsolczai@foss.dk e-mail címen.

A megüresedett állásokra vonatkozó valamennyi pályázatot örömmel fogadjuk, és a pályázó viszonylagos érdeme alapján mérlegeljük a pozíció szerepprofiljával szemben, tekintet nélkül színre, fajra, nemzetiségre, etnikai származásra, nemre, nemre, szexuális orientációra, családi állapotra, fogyatékosságra, szülői felelősség, életkor, vallás vagy meggyőződés.

SOFT FLOW

Az Egyesült Államokban 1988-ban alapított Soft Flow 1992-ben költözött Magyarországra. A Soft Flow egy biotechnológia vezető vállalat az áramlási citometria, valamint az élelmiszer- és agrárbiztonság területén és közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik a kutatás-fejlesztés terén, és együttműködik a globális ipar piacvezetőivel. 2017-ben a Magyar Márkák program az egyik leginnovatívabb márkaként díjazta cégünket. A pécsi székhelyű Soft Flow jelenleg több mint 80 magasan kvalifikált alkalmazottat foglalkoztat. Az elkövetkező években jelentősen bővülünk, és új létesítménybe költözünk Pécsett.

Kövessen minket a www.softflow.hu oldalon.

 

FOSS

2016-ban a dán FOSS vállalat felvásárolta a Soft Flow-t. A FOSS end-to-end megoldásokat hoz létre, amelyek biztosítják és javítják az élelmiszerek minőségét, a nyersanyagtól a késztermékig. Elemző eszközeink lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy intelligens, adatközpontú termelést futtassanak kevesebb hulladék és nagyobb hozam mellett. A FOSS-ról a www.fossanalytics.com oldalon olvashat.

Az FOSS több mint 1400 embert foglalkoztat a világ minden tájáról. Az analitikai eszközöket 28 országban működő értékesítési leányvállalatok globális hálózatán keresztül forgalmazzák és értékesítik, több mint 75 elkötelezett forgalmazó tallálható Európában, Amerikában, Afrikában, Közel-Keleten, Ázsiában és Ausztráliában.

Apply for job as Labortechnikus in Soft Flow