MENU

Vacancies at FOSS

Montagemedarbejder med flair for mekanik og flow-systemer

Published: 2021-05-28
Department
Production and Supply Chain

Contact
Carsten Hoeg


Country
Denmark

 

Er du en person med flair for mekanik og flowsystemer, og kan du lide at få tingene til at fungere – så er det dig, vi søger.

Jobbet

Vi søger en medarbejder til en af vores produktionsgrupper, Modul, RES og KIT, hvor der produceres moduler, reservedele og servicekits, som anvendes på vores instrumenter.

I gruppen monteres moduler (fx en pumpe), som dernæst testes i en modultest. Efter modulerne er testet, monteres de i et kabinet, som til sidst vil udgøre det færdige instrument.

Det er vigtigt, at man har øje for såvel kvalitet og produktivitet og deltager aktivt i eventuelle problemløsninger. Vi arbejder efter digitale montagevejledninger, og herudover skal du lære at anvende vores ERP-system (SAP).

Gruppen består i dag af 4-6 medarbejdere fordelt på teknikere og operatører. På fabrikken er der i alt ca. 130 medarbejdere fordelt på tre produktionsafdelinger og en lagerfunktion.

Vi arbejder med LEAN i forskellige perspektiver og LEAN-principperne anvendes blandt andet i forbindelse med planlægning, træning og problemløsning.

Primære opgaver

Som montagemedarbejder vil dine primære opgaver være:

  • Montage af moduler, mekaniske enheder og kitning af service kit
  • Funktionstest af moduler
  • Fejlsøgning og problemløsning
  • Koordinering af produktionen i samarbejde med kolleger
  • Kontrol og vedligehold af testudstyr
  • Arbejde med løbende forbedringer

Kvalifikationer

Du har erfaring med montagearbejde samt systematisk problemløsning ved hjælp af data (fx A3). Vi forventer desuden, at du har et godt kendskab til Office-pakken.

Personlige egenskaber

Du er interesseret i at få den daglig drift til at fungere, hvor kvalitet og leveringer er nogle af de parametre, du vil få indflydelse på.

Du er nysgerrig og interesserer dig for at løse problemer og sikrer, at de ikke genopstår. Din problemløsning er baseret på data og samarbejde med kolleger i og uden for afdelingen.

Du forstår, at samarbejde er nøglen til succes i jobbet, og du deltager aktivt i videndelingen i gruppen - både som formidler og modtager.

Vi tilbyder

Et spændende job, hvor du kan arbejde med såvel teknik, test, problemløsning og koordinering. Du vil opleve, at der løbende bliver indført nye produkter i produktionen og der er derfor altid nyt at lære. Der er flextidsordning, og man har indflydelse på at tilrettelægge sin arbejdsdag og arbejdsopgaver.  

Hos FOSS sætter vi medarbejderne og kvalitet i samarbejdet højt. Vi tror på, at et samarbejde der er baseret på tillid, åben dialog og klare målsætninger giver arbejdsglæde og gode kolleger der hjælper hinanden.

 

Ansøgning

Har jobbet vakt din interesse, så send venligst en ansøgning via linket nederst i opslaget.

Hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte People Manager for Produktion og Supply Chain, Carsten Hoeg på CHO@foss.dk  eller +45 60216930.

Passer jobbet til dine kvalifikationer, så skynd dig at søge jobbet allerede i dag, da vi løbende indkalder til samtale.

 

All applications for vacant positions will be welcomed and will be considered on the relative merits of the applicant against the role profile for the position regardless of nationality, ethnicity, sex, gender, sexual orientation, marital status, disability, parental responsibilities, age, religion, or belief.

FOSS

FOSS contributes to the sustainable use of our planet’s agricultural resources and thus to the nutrition and health of the people of the world. We make it our business to build analytical solutions, which add value by improving food quality and optimising production, from raw material to finished product. FOSS helps optimise the use of food and agricultural resources by enabling customers to run intelligent data-driven productions with less waste, better quality, bigger yields, and more optimal use of raw materials. Always at the forefront of analytical technology development, FOSS provides a range of analytical solutions from laboratory to at-line and in-line solutions, across industries from dairy to grain and meat. FOSS provides instruments and solutions to the world’s 100 largest food companies and for more than 60 years, FOSS has been innovating analytical technology. FOSS was founded by Nils Foss in Hillerød in 1956. We are a family-owned, global company and our products and services are sold all around the world. FOSS employs more than 1,500 highly qualified people worldwide.

Apply for job as Montagemedarbejder med flair for mekanik og flow-systemer in Production and Supply Chain