MENU

Vacancies at FOSS

Tekniker med flair for mekanik, optik, flow-systemer og koordinering

Published: 2021-05-27
Department
Production and Supply Chain

Contact
Carsten Hoeg


Country
Denmark

Er du tekniker med flair for mekanik, flow-systemer og optik? Motiveres du af at løse problemer og koordinere – så er det dig, vi søger.

Jobbet

Vi søger en tekniker med elektronikkendskab og lyst til at arbejde med coremoduler (interferrometere og flowcytometere) til en af vores produktionsgrupper. Coremodulerne er en central måleenhed, som monteres i instrumenterne inden instrumenterne testes. Coremodulerne indeholder både mekaniske, elektriske og optiske komponenter.

Du vil komme til at arbejde med blandt andet kvalitetstest af coremodulerne. Fejlsøgning sker ved analyse af måledata og fejlretning sker på modulniveau – dvs. der fejlsøges ikke på fx komponenter på print. En del af jobbet består også i at formidle viden til andre kolleger,  som fx operatører.

Gruppen består i dag af 8 medarbejdere fordelt på teknikere og operatører. På fabrikken er der i alt ca. 130 medarbejdere fordelt på tre produktionsafdelinger og en lagerfunktion.

Vi arbejder med LEAN i forskellige perspektiver og LEAN-principperne anvendes blandt andet i forbindelse med planlægning, træning og problemløsning.

Primære opgaver

Som tekniker vil dine primære opgaver være:

  • Funktionstest af coremoduler
  • Fejlsøgning og problemløsning i samarbejde med vores produktionssupport og kvalitetsafdelinger
  • Udfærdigelse af testdokumenter og vedligeholdelse af bestående dokumenter
  • Koordinering af produktionen i samarbejde med kolleger
  • Kontrol og vedligehold af testudstyr
  • Arbejde med løbende forbedringer
  • Svare på spørgsmål i forbindelse med retursager

Kvalifikationer

Din uddannelsesmæssige baggrund kan fx være elektronikfagtekniker eller automatiktekniker. Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde med mekanik, optik og flow-systemer.

Erfaring med QC-arbejde samt systematisk problemløsning ved hjælp af data (fx A3) vil være en klar fordel. Vi forventer desuden, at du har et godt kendskab til Office-pakken.

Personlige egenskaber

Du trives med at tage ansvar og være opsøgende, og du tager automatisk et teknisk ansvar. Du er interesseret i at få den daglig drift til at fungere, hvor kvalitet og leveringer er nogle af de parametre, du vil få indflydelse på.

Du er nysgerrig og interesserer dig for at løse problemer og sikrer, at de ikke genopstår. Din problemløsning er baseret på data og samarbejde med kolleger i og uden for afdelingen.

Du forstår, at samarbejde er nøglen til succes i jobbet, og du deltager aktivt i videndelingen i gruppen - både som formidler og modtager.

FOSS har en stærk virksomhedskultur og vi forventer, at du formår at være kulturbærer og arbejde efter vores tre værdier: First, Customer og People and Knowledge.

Vi tilbyder

Et spændende job, hvor man kan arbejde med såvel teknik, test, problemløsning og koordinering. Du vil opleve, at der løbende bliver indført nye produkter i produktionen og der er derfor altid nyt at lære. Der er flextidsordning, og du har indflydelse på at tilrettelægge din arbejdsdag og arbejdsopgaver.

Hos FOSS sætter vi medarbejderne og kvalitet i samarbejdet højt. Vi tror på, at et samarbejde der er baseret på tillid, åben dialog og klare målsætninger giver arbejdsglæde og gode kolleger, der hjælper hinanden.

Ansøgning

Har jobbet vakt din interesse, så send venligst en ansøgning via linket nederst i opslaget.

Hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte People Manager for Production & Supply Chain, Carsten Hoeg på cho@foss.dk  eller

Passer jobbet til dine kvalifikationer, så skynd dig at søge jobbet allerede i dag, da vi løbende indkalder til samtale.

 

All applications for vacant positions will be welcomed and will be considered on the relative merits of the applicant against the role profile for the position regardless of nationality, ethnicity, sex, gender, sexual orientation, marital status, disability, parental responsibilities, age, religion, or belief.

FOSS

FOSS contributes to the sustainable use of our planet’s agricultural resources and thus to the nutrition and health of the people of the world. We make it our business to build analytical solutions, which add value by improving food quality and optimising production, from raw material to finished product. FOSS helps optimise the use of food and agricultural resources by enabling customers to run intelligent data-driven productions with less waste, better quality, bigger yields, and more optimal use of raw materials. Always at the forefront of analytical technology development, FOSS provides a range of analytical solutions from laboratory to at-line and in-line solutions, across industries from dairy to grain and meat. FOSS provides instruments and solutions to the world’s 100 largest food companies and for more than 60 years, FOSS has been innovating analytical technology. FOSS was founded by Nils Foss in Hillerød in 1956. We are a family-owned, global company and our products and services are sold all around the world. FOSS employs more than 1,500 highly qualified people worldwide.

Apply for job as Tekniker med flair for mekanik, optik, flow-systemer og koordinering in Production and Supply Chain