MENU

Vacancies at FOSS

Nappali Takarító

Published: 2021-01-04
Department
Soft Flow
Ürögi Fasor 2/A
7634  Pécs


Country
Hungary

Csatlakozzon a Soft Flow csapatához mint Nappali takarító és támogassa munkájával világszínvonalú élelmiszerbiztonsági eszközök létrehozását.

Az FOSS egy nemzetközi vállalat, amely analitikai eszközöket és megoldásokat fejleszt az élelmiszeripar, a mezőgazdaság és más iparágak számára. A folyamatosan növekvő népességű globális világban egyre nagyobb az igény a biztonságos élelmiszerekre, hatékonyabb termelésre és kevesebb élelmiszerpazarlásra. Globális piacvezetőként szakértelemmel rendelkezünk ennek biztosításához.

A Soft Flow egy vezető biotechnológiai vállalat, amelyet 2016-ban a FOSS akvirált. A Soft Flow-nál sok új izgalmas projektünk van folyamatban, amelyek világszínvonalú támogatás igényelnek. Ezért bővítjük Üzemeltetési csapatunkat egy munkájára igényes Takarító kollégával.

 

A pozícióról általánosságban

Társaságunk jelenleg is több telephellyel rendelkezik Pécsett, amelyek száma a következő évben tovább nő. A külsős takarító vállalat felelős a meglévő létesítmények általános takarítási feladatainak elvégzéséért minden nap a munkavégzés megkezdése előtt. A nappali takarító felelős a napközbeni takarításért, fertőtlenítésért, konyhák, étkezők és egyéb szociális helyiségek tisztán tartásáért.

A munkavállaló feladatai

 • Bérelt és saját tulajdonú ingatlanok napközbeni takarítása
 • Konyhák, étkezők és egyéb szociális helyiségek folyamatos tisztán tartása
 • Konyhai gépek (kávéfőző, vízgép, mosogatógép) üzemkészen tartása, töltése, tisztítása
 • Kiemelt felületek (kilincsek, villanykapcsolók, nyomtató kezelőpult) fertőtlenítése
 • Hulladékmozgatás emeletek között (lift nélküli épületben)

Elvárt végzettség és tapasztalat

A megalakuló Facility/IT Csoportnak egy több mint 100 főt foglalkoztató társaság létesítmény-együttesét kell üzemeltetni és tisztán tartani, amely nagy kihívást jelent. Tapasztalt, a takarításban jártas, higiéniai ismereteit aktívan használó csapattagot keresünk. Az ideális jelölt részt vett már korábban nagy alapterületű iroda- vagy laborépület takarításában, azok speciális követelményeit ismeri, meggyőző gyakorlati tapasztalattal rendelkezik.

 • Minimum alapfokú végzettség
 • Takarítói munkakörben szerzett gyakorlati tapasztalat
 • Megbízható, önálló, feladataira igényes munkavégzés
 • Tisztítás-technológiai (OKJ 32 853 03) végzettség előny
 • B kategóriás jogosítvány előny

Személyes készségek

 • Felelősségvállalás, valamint elkötelezettség a munkája iránt
 • Rugalmasság, alkalmazkodóképesség
 • Nagyfokú szépérzék és precizitás

Jelentkezés módja

Kérjük, küldje el jelentkezését az alábbi linker kattintva. Ne feledje, hogy csak a linken keresztül fogadunk pályázatokat.

A kiválasztás folyamatos, ezért javasoljuk, hogy mielőbb jelentkezzen.

A munkával kapcsolatos további információkért kérjük, forduljon Végh Enikőhöz az evegh@foss.dk e-mail címen.

A megüresedett állásokra vonatkozó valamennyi pályázatot örömmel fogadjuk, és a pályázó viszonylagos érdeme alapján mérlegeljük a pozíció szerepprofiljával szemben, tekintet nélkül színre, fajra, nemzetiségre, etnikai származásra, nemre, nemre, szexuális orientációra, családi állapotra, fogyatékosságra, szülői felelősség, életkor, vallás vagy meggyőződés.

SOFT FLOW

Az Egyesült Államokban 1988-ban alapított Soft Flow 1992-ben költözött Magyarországra. A Soft Flow a biotechnológia vezető vállalata az áramlási citometria, valamint az élelmiszer- és agrárbiztonság területén, 20 éves tapasztalattal rendelkezik a kutatás-fejlesztés terén, és együttműködik a globális ipar piacvezetőivel. 2017-ben a Magyar Márkák program az egyik leginnovatívabb márkaként díjazta cégünket. A pécsi székhelyű Soft Flow jelenleg több mint 70 magasan kvalifikált alkalmazottat foglalkoztat. Az elkövetkező években jelentősen bővülünk, és új létesítményekre költözünk Pécsett.

Kövessen minket a www.softflow.hu oldalon.

FOSS

2016-ban a dán FOSS vállalat felvásárolta a Soft Flow-t. A FOSS end-to-end megoldásokat hoz létre, amelyek biztosítják és javítják az élelmiszerek minőségét, a nyersanyagtól a késztermékig. Elemző eszközeink lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy intelligens, adatközpontú termelést futtassanak kevesebb hulladék és nagyobb hozam mellett. A FOSS-ról a www.fossanalytics.com oldalon olvashat.

Az FOSS több mint 1400 embert foglalkoztat a világ minden tájáról. Az analitikai eszközöket 28 országban működő értékesítési leányvállalatok globális hálózatán keresztül forgalmazzák és értékesítik, több mint 75 elkötelezett forgalmazó tallálható Európában, Amerikában, Afrikában, Közel-Keleten, Ázsiában és Ausztráliában.

Apply for job as Nappali Takarító in Soft Flow