MENU

Vacancies at FOSS

Operatív Koordinátor

Published: 2021-01-04
Department
Soft Flow
Ürögi Fasor 2/A
7634  Pécs


Country
Hungary

Csatlakozzon a Soft Flow csapatához mint Operatív Koordinátor és támogassa munkájával világszínvonalú élelmiszerbiztonsági eszközök létrehozását, így segítve bolygónk mezőgazdasági erőforrásainak fenntartható használatát.

Az FOSS egy nemzetközi vállalat, amely analitikai eszközöket és megoldásokat fejleszt az élelmiszeripar, a mezőgazdaság és más iparágak számára. A folyamatosan növekvő népességű globális világban egyre nagyobb az igény a biztonságos élelmiszerekre, hatékonyabb termelésre és kevesebb élelmiszerpazarlásra. Globális piacvezetőként szakértelemmel rendelkezünk ennek biztosításához.

A Soft Flow egy vezető biotechnológiai vállalat, amelyet 2016-ban a FOSS akvirált. A Soft Flow-nál sok új izgalmas projektünk van folyamatban, amelyek világszínvonalú támogatás igényelnek. Ezért bővítjük Üzemeltetési csapatunkat egy tehetséges Operatív Koordinátor kollégával.

 

A pozícióról általánosságban

Társaságunk jelenleg is több telephellyel rendelkezik Pécsett, amelyek száma a következő évben tovább nő. Ezek közül is kiemelkedő projekt a város nyugati részén épülő új kutató-fejlesztő központunk, amelynek használatbavétele 2021. év végén várható. Az Operatív Koordinátor felelős a meglévő létesítmények üzemeltetési, karbantartási és felújítási feladatainak szervezéséért és végrehajtásáért – külső partnerek bevonásával. A csoportvezetővel együttműködve felelős lesz a kivitelezés folyamatos beruházói, műszaki támogatásáért, amellyel jelentősen hozzájárul az új kutatóközpont sikeres megvalósításához. Az Operatív Koordinátor követi a meglévő protokollokat és javaslatot tesz magasabb ár-érték arányú üzemeltetési megoldásokra. A kutatóközpont projekt managementjét aktívan támogatja, az épület műszaki paramétereit teljeskörűen megismeri és a használatbavételhez szükséges tudást a kivitelezés során megszerzi.

A munkavállaló feladatai

 • Bérelt és saját tulajdonú ingatlanok üzemeltetési feladatainak koordinálása
 • Beruházás projekt management támogatása
 • Társterületekkel (építész-tervező, kivitelező, műszaki ellenőr) való kapcsolattartás
 • Projekt előrehaladási tájékoztatás az anyacég (FOSS) felé
 • Szolgáltatói és bútor tendereztetés, szerződéses feltételek előkészítése
 • Engedélyezési eljárásokban való aktív részvétel, műszaki támogatás
 • Székhely áthelyezés (iroda- és laborköltözés) előkészítése és lebonyolítása

Elvárt végzettség és tapasztalat

A megalakuló Facility/IT Csoportnak egy több mint 100 főt foglalkoztató társaság létesítmény-együttesét kell üzemeltetni, amely nagy kihívást jelent. Tapasztalt, projekt koordinációban jártas, műszaki ismereteit aktívan használó csapattagot keresünk. Az ideális jelölt részt vett korábban iroda- és laborépület tervezésben vagy üzemeltetésben, azok speciális műszaki követelményeit ismeri, meggyőző gyakorlati tapasztalattal rendelkezik.

 • Legalább középfokú végzettség, szakirányú képesítéssel (gépész, villamos)
 • Minimum 3 évnyi releváns munkatapasztalat
 • Kommunikációs szintű angol nyelvtudás szóban és írásban
 • B kategóriás jogosítvány

Személyes készségek

 • Felelősségvállalás, valamint elkötelezettség a munkája iránt
 • Kreativitás, találékonyság, kiemelkedő szervezőkészség
 • Világos, lényegretörő, egyértelmű kommunikáció, írásban és szóban egyaránt
 • Csapatjátékos, pozitív gondolkodásmóddal, tudásmegosztással
 • Agilitás, hogy a projekteket a végsőkig kövesse és segítse a megvalósulásukat
 • Gyakorlati munkától sem idegenkedő hozzáállás

Amit kínálunk

 • Kihívást jelentő munka egy nemzetközi és innovatív vállalatnál, amely elég kicsi ahhoz, hogy nagy befolyást érhessen el a munkában, de elég nagy az összetett szakmai fejlődéshez
 • Izgalmas és kihívásokkal teli projektek
 • Lapos és informális vállalati kultúra, nyitott és kollegiális szellem
 • Cégünk mérete lehetővé teszi az önálló, dinamikus és gyors döntéseket, valamint lehetősége lesz az állandó tanulásra új projektek, technológiák és piaci lehetőségek révén
 • Költözés esetén relokációs támogatási lehetőségek

Jelentkezés módja

Kérjük, küldje el jelentkezését az alábbi linker kattintva. Ne feledje, hogy csak a linken keresztül fogadunk pályázatokat.

A kiválasztás folyamatos, ezért javasoljuk, hogy mielőbb jelentkezzen.

A munkával kapcsolatos további információkért kérjük, forduljon Végh Enikőhöz az evegh@foss.dk e-mail címen.

A megüresedett állásokra vonatkozó valamennyi pályázatot örömmel fogadjuk, és a pályázó viszonylagos érdeme alapján mérlegeljük a pozíció szerepprofiljával szemben, tekintet nélkül színre, fajra, nemzetiségre, etnikai származásra, nemre, nemre, szexuális orientációra, családi állapotra, fogyatékosságra, szülői felelősség, életkor, vallás vagy meggyőződés.

SOFT FLOW

Az Egyesült Államokban 1988-ban alapított Soft Flow 1992-ben költözött Magyarországra. A Soft Flow a biotechnológia vezető vállalata az áramlási citometria, valamint az élelmiszer- és agrárbiztonság területén, 20 éves tapasztalattal rendelkezik a kutatás-fejlesztés terén, és együttműködik a globális ipar piacvezetőivel. 2017-ben a Magyar Márkák program az egyik leginnovatívabb márkaként díjazta cégünket. A pécsi székhelyű Soft Flow jelenleg több mint 70 magasan kvalifikált alkalmazottat foglalkoztat. Az elkövetkező években jelentősen bővülünk, és új létesítményekre költözünk Pécsett.

Kövessen minket a www.softflow.hu oldalon.

FOSS

2016-ban a dán FOSS vállalat felvásárolta a Soft Flow-t. A FOSS end-to-end megoldásokat hoz létre, amelyek biztosítják és javítják az élelmiszerek minőségét, a nyersanyagtól a késztermékig. Elemző eszközeink lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy intelligens, adatközpontú termelést futtassanak kevesebb hulladék és nagyobb hozam mellett. A FOSS-ról a www.fossanalytics.com oldalon olvashat.

Az FOSS több mint 1400 embert foglalkoztat a világ minden tájáról. Az analitikai eszközöket 28 országban működő értékesítési leányvállalatok globális hálózatán keresztül forgalmazzák és értékesítik, több mint 75 elkötelezett forgalmazó tallálható Európában, Amerikában, Afrikában, Közel-Keleten, Ázsiában és Ausztráliában.

Apply for job as Operatív Koordinátor in Soft Flow