MENU

Vacancies at FOSS

Vi søger en dygtig og alsidig HR-assistent

Published: 2020-11-04
Department
HR

Contact
Lars Kiersgaard Olesen
+45 2761 6457


Country
Denmark

Kunne du tænke dig at arbejde i en global HR-afdeling? Brænder du for administrative opgaver? Så har vi muligvis det perfekte job til dig.

FOSS er en international virksomhed med over 1.500 medarbejdere i mere end 30 lande. Vi udvikler analytiske instrumenter og løsninger til fødevare, - landbrugs- og andre industrier. I en global verden med et stigende befolkningsantal er der et voksende behov for at sikre fødevaresikkerhed samt sikre en stadig mere effektiv udnyttelse af vores ressourcer og dermed forhindre spild. Som markedsleder inden for dette område har vi ekspertisen til at hjælpe vores kunder med dette.

Vi søger nu en HR-assistent til en nyoprettet stilling. Du bliver ansat i vores globale HR-afdeling, der tæller 20 medarbejdere, hvoraf ca. halvdelen er placeret i vores innovationscenter i Hillerød.

Hvad kan du forvente?
Som HR-assistent bliver du involveret i mange typer opgaver. Du bliver afdelingens blæksprutte og kommer til at arbejde inden for primært 4 kerneområder:


Kontrakter mv.

En del af dit job vil være at sikre, at vores back-office fungerer optimalt. Derfor vil en stor del af dine opgaver orientere sig mod:

 • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter og tillæg – i samarbejde med vores personalejurist
 • On- og off boarding i SAP
 • Arbejdstilladelser / kontakt til myndigheder
 • Administration af bonus


Rekruttering & udvikling

Vi har travlt med at ansætte og en gang imellem er der brug for lidt ekstra hænder til hjælp med test mv. Derfor vil dine opgaver også bestå af:

 • Udsendelse af personlighedstest
 • Oprettelse af stillingsopslag på diverse portaler
 • Koordination af ledertræning

Personlig assistent for SVP, HR

Der vil være enkelte klassiske PA-opgaver for vores SVP for HR såsom: 

 • Kalenderstyring og referater samt udarbejdelse af materiale til møder – fx møder i vores øverste ledelse
 • Budgetter – opfølgning og udarbejdelse

Styring af personalegoder

Derudover kommer du til at styre vores personalegoder såsom arbejdsgiver betalt bredbånd, frugtordning, etc.

Du bliver en del af teamet ”HR Rewards and HR Operations” der tæller blandt andet vores personalejurist, lønmedarbejder og HR Analytics i Polen.

Hvem er du?

Vores fornemmeste opgave er at yde støtte og vejledning til FOSS’ ledere så du skal være imødekommende og fleksibel – og ikke bange for at kaste dig ud i nye opgaver.
Derudover er det et krav at 

 • Du er dygtig til at kommunikere på engelsk – både i skrift og tale - da en del af vores ledere og medarbejdere er ikke-dansk-talende
 • Du har erfaring med kontrakthåndtering mv.

Vi arbejder med SAP – så kandidater med SAP-erfaring vil blive foretrukket. Erfaring fra en lignende stilling i en international virksomhed vil ligeledes være en fordel.

Hvad kræves der af dig?

Vi sætter en ære i at yde god service og vi leder efter en kandidat, der har lyst til at bidrage til dette. Vi forventer, at du arbejder selvstændigt og struktureret og er god til at skabe overblik. Du skal have en udtalt ’can-do’ attitude og være klar til at jonglere med mange bolde i luften. Samtidig forventer vi af dig, at du er detaljebevidst – ofte vil det, du sender ud være vigtige dokumenter – så du må gerne være typen, der retter et komma, hvis det står forkert. Vi sætter stor pris på samarbejde og vi leder efter en kandidat, der er god til at samarbejde med både kollegaer internt i HR og med lederne i FOSS.


Hvorfor skal du vælge os?

HR i FOSS har været på en spændende rejse fra at være et lille team på to lokationer til nu at være ca. 20 medarbejdere fordelt på 4 lande. Vi sætter stor pris på at være både professionelle og hjælpsomme og det lønner sig: HR bliver set som en vigtig spiller at resten af organisationen.
Internt i teamet har vi et rigtig godt miljø – det kommer også til udtryk i vores engagementsmåling, hvor resultatet viser at vi er meget glade for vores arbejde – både på spørgsmål om arbejdets indhold og kulturen i teamet.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du sende din ansøgning via linket nedenfor. Bemærk venligst, at vi kun accepterer ansøgninger, der sendes via linket. Vi interviewer løbende, så hvis du er interesseret i stillingen, håber vi du søger med det samme.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, bedes du kontakte leder af Rewards & HR Operations, Lars Kiersgaard Olesen på +45 2761 6457.

Apply for job as Vi søger en dygtig og alsidig HR-assistent in HR