FOSS
MENU
FOSS

Vacancies at FOSS

HR Jurist

Published: 2019-05-02
Department
HR

Contact
Lars Kiersgaard Olesen
+45 2761 6457


Country
Denmark

Hos FOSS søger vi en HR jurist

Som HR jurist bliver du ansat i vores globale HR-afdeling i Hillerød. HR afdelingen består af 20 medarbejdere – størstedelen er placeret i Hillerød, men vi har også kollegaer i Polen, Kina og Ungarn.

I stillingen har du det overordnede ansvar for at assistere ledere på tværs af organisationen inden for juridiske og arbejdsmæssige forhold. Pt. er vi 630 ansatte i Danmark og 900 ansatte uden for Danmark. Vi har datterselskaber i 28 lande, og vi forventer, at du skal bruge ca. en tredjedel af tiden på opgaver, der relaterer sig til vores datterselskaber.

Stillingen

Som HR Jurist vil du fungere som betroet rådgiver i et dynamisk og internationalt miljø.

Dine primære opgaver vil være:

  • Personalejuridisk rådgivning og sagsbehandling i forbindelse med ansættelse, fratrædelse, afskedigelser og reorganiseringer i samarbejde med vores HR Service Center i Warszawa
  • Ansvarlig for arbejdsretlige forhold, herunder vilkår i kontrakter m.v.
  • Juridiske rettigheder og pligter indenfor arbejdsmarkedslovgivning, Industriens Overenskomst og Industriens Funktionæroverenskomst
  • Udarbejdelse af kontrakter for ledelsen i vores globale datterselskaber i samarbejde med lokale advokater
  • Håndtering af arbejdsrelaterede problemstillinger med ledere i Danmark og globalt.
  • Håndtering af globale udstationeringskontrakter, både short og long term

Du refererer til Head of Rewards and HR Operations, og opgaverne løses i et tæt samarbejde med dine øvrige kollegaer i HR.

 

Din professionelle profil

Vi søger en medarbejder med en juridisk uddannelsesmæssig baggrund (cand.jur., cand.merc.jur eller lignende) med erfaring inden for HR jura og erfaring fra en international rolle, hvor du har ydet juridisk støtte inden for arbejdsmarkedslovgivning. Da koncernsproget er engelsk, forventer vi, at du er flydende i engelsk såvel som dansk.

Stillingen er placeret på vores Innovationscenter i Hillerød – du forvente begrænset rejseaktivitet (3-5 dage pr. år).

 

Personlige kompetencer

HR’s primære opgave er at støtte og vejlede FOSS’ ledere. Vi sætter en ære i at yde god service og vi leder efter en kandidat, som har lyst til at bidrage til dette. Vi forventer, at du arbejder selvstændigt og struktureret og at du holder hovedet koldt og er god til at skabe overblik. Du har en pragmatisk indstilling, og du er god til at omsætte lovgivning til brugbar vejledning og løsninger.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et udfordrende arbejde i en international og innovativ organisation. Vi er markedsledere inden for vores område og forventer at fortsætte vores vækst de kommende år.

Som medarbejder i HR kommer du til at arbejde med en række forskellige opgaver. Den ene dag håndterer du måske en afskedigelsessag i Danmark og den næste dag en fratrædelsesaftale i et udenlandsk datterselskab eller en retssag i udlandet sammen med en ekstern advokat.

Vores arbejde er baseret på tillid og samarbejde i teams, så vi integrerer ekspertise og viden og opnår gode resultater. En del af FOSS strategien i de kommende år er at etablere en række globale HR initiativer, og vi forventer du kommer til at spille en stor rolle heri.

 

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du sende din ansøgning via linket nedenfor. Bemærk venligst, at vi kun accepterer ansøgninger, der sendes via linket. Vi interviewer løbende, så hvis du er interesseret i stillingen, håber vi du søger med det samme. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, bedes du kontakte lederen af Rewards & HR Operations, Lars Kiersgaard Olesen på +45 2761 6457.

 

FOSS

FOSS is the world’s leading producer of innovative analytical instruments that monitor and control food quality. We provide solutions that improve customers’ business by running a sustainable and profitable operation while helping deliver high quality products for consumers.

We live in a world with a fast growing population and to meet the growing demand for food, the global food production will have to increase by 60 per cent by 2050. The world’s population is becoming wealthier and the global middle class is growing, which create new food demands. This means the food producers need to find smarter ways to make the best use of our valuable resources and to eliminate food waste. At FOSS, we have the know-how to help companies address these global trends and turn them into opportunities – in a way where sustainability and good business go hand in hand.

The family-owned FOSS Company was founded in 1956. FOSS headquarters are based in Hillerød, Denmark and development and production takes place in Denmark and China. FOSS products are marketed and sold through a global network of sales subsidiaries in 30 countries. FOSS employs around 1,500 highly qualified employees worldwide.

Apply for job as HR Jurist in HR