FOSS
MENU
FOSS

Vacancies at FOSS

FOSS Nordic söker en försäljningsassistent

Published: 2019-02-11
Department
FOSS Nordic

Contact
Morten Løgager
+45 6021 6990


Country
Denmark

På FOSS drivs vi av en stark känsla av syfte, och vi hoppas att du också gör det. En snabbt växande världsbefolkning innebär att den globala livsmedelsproduktionen måste öka med 60% år 2050 för att möta efterfrågan. Vi vill komma fram med smartare sätt att på bästa sätt utnyttja jordbruksresurserna och att eliminera matavfall. Om det låter som något du vill gå ur sängen varje måndag morgon för, så läs vidare.  

Jobbet 

FOSS Nordic i Hillerød Danmark söker en försäljningsassistent för att hantera rutinerna kring vår sälj- och serviceverksamhet i Sverige. 

Med rapportering till VD FOSS Nordic kommer du att ingå i ett team med 15 kollegor, varav de flesta utgår hemifrån. Du kommer att arbeta nära vår erfarna försäljningsassistent i Danmark samt vår försäljningsassistent för EMEA-regionen. Positionen är heltid och kommer inte att innebära reseaktivitet. Placeringen är i Hillerød Danmark.

 

Primäruppgifter 

Som försäljningsassistent kommer dina huvuduppgifter att bestå av administrativa uppgifter relaterade till försäljning och tjänster. Du kommer vara vår kontaktperson för våra svenska kunder. 

På daglig basis kommer du att hjälpa till med offerthantering, orderhantering i SAP och CRM-system och proaktiv uppföljning av efter-försäljningsavtal med våra kunder. Du kommer dessutom att fungera som Back-up för vår servicekoordinator för dina kollegor i Danmark och Sverige. 

 

Kvalifikationer 

Vi söker kandidater med minst 5 års erfarenhet inom försäljningsadministration i en B2B-miljö. Om du tidigare har arbetat med SAP anses det vara en fördel. Eftersom FOSS är en global organisation är det en förutsättning att du talar flytande danska, svenska och engelska.

 

Personliga skickligheter 

Du är känd för din energi, ditt leende och din stora humor. Du har stor ”drive” och du är mycket serviceorienterad. Du är strukturerad och ivrig att optimera dina arbetsprocesser kontinuerligt. Du välkomnar förändringar och en varierande arbetsdag. Du er säljorienterad och älskar att tala med våra kunder – även när de har problem.

Vi erbjuder 

  • Ett intressat och utmanande jobb, en internationell atmosfär med fokus på kundservice och kvalitet i allt vi gör.
  • Stor arbetstidsflexibilitet i kombiniation med respekt för din livsbalans.
  • En platt organisationsstruktur med utrymme att fatta egna beslut.
  • En dynamisk, internationell arbetsmiljö med 1500 kompetenta kollegor runt om i världen.
  • Ett framgångsrikt företag med hög medarbetartillfredsställelse.
  • Goda karriärmöjligheter med möjlighet att föra fram dina idéer.

 

Ansökan

Skicka din ansökan via länken nedan. Observera att vi bara tar emot ansökningar via länken. Vi genomför regelbundna intervjuer, så vi rekommenderar att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om jobbet, tveka inte att kontakta Morten Løgager på mlg@foss.dk eller på + 45 60 21 69 90.

Alla ansökningar om lediga befattningar välkomnas och kommer att övervägas oberoende av sökandens relativa fördelar mot tjänstens profil med avseende på färg, ras, nationalitet, etniskt ursprung, kön, kön, sexuell läggning, civilstånd, funktionshinder, föräldraansvar, ålder, religion eller tro.

 

FOSS 

FOSS är världens ledande producent av innovativa analysinstrument som övervakar och kontrollerar livsmedelskvaliteten. Vi erbjuder lösningar som förbättrar kunders verksamhet genom att driva en hållbar och lönsam verksamhet samtidigt som vi hjälper till att leverera produkter av hög kvalitet till konsumenter.  

Vi lever i en värld med en snabbt växande befolkning och för att möta den växande efterfrågan på mat måste den globala livsmedelsproduktionen öka med 60 procent år 2050. Världens befolkning blir rikare och den globala medelklassen växer vilket skapar nya matkrav. Det innebär att livsmedelsproducenterna behöver hitta smarta sätt för att göra bästa möjliga utnyttjande av våra värdefulla resurser och eliminera matavfall. På FOSS har vi kunskapen som hjälper företag att ta itu med dessa globala trender och göra dem till möjligheter - på ett sätt där hållbarhet och god affär går hand i hand. 

Det familjeägda företaget FOSS grundades 1956. FOSS huvudkontor är placerat i Hillerød, Danmark och utveckling och produktion sker i Danmark och Kina. FOSS-produkter marknadsförs och säljs genom ett globalt nätverk av försäljningsdotterbolag i 30 länder. FOSS sysselsätter runt 1 500 högkvalificerade anställda över hela värden.

 

 

Apply for job as FOSS Nordic söker en försäljningsassistent in FOSS Nordic