FOSS
MENU
FOSS

Vacancies at FOSS

Laboradminisztrátor

Published: 2020-01-31
Department
Soft Flow
Ürögi Fasor 2/A
7634  Pécs

Contact
Németh Viktória
+36 20 973 4275


Country
Hungary

 

Biotechnológiai kutatás–fejlesztésben élen járó vállalkozásunk innovatív projektjeihez keresünk tehetséges, elkötelezett munkatársakat, folyamatosan bővülő pécsi telephelyünkre, az alábbi pozícióba:

LABOR ADMINISZTRÁTOR

Egy modern biotechnológiai labor mindennapi működésének alapja egy gördülékeny laborüzemeltetési rendszer. Amennyiben szeretnéd ezt a munkát támogatni a napi rendelések intézésével, készletfelméréssel, a leltár napra készen tartásával, valamint a műszerek karbantartás- és kalibráció követésével, akkor Te vagy az új kolléga, akit keresünk. Fontos része lesz továbbá a munkának az érvényben lévő ISO 9001 szabályok betartása, beleértve a hulladékkezelés- és a munkabiztonság intézését. Ez magában foglalja a kapcsolattartást a szabályozó hatóságokkal, ezzel biztosítva a napra kész dokumentációt és a szabályozásnak való megfelelőséget.

A Soft Flow-nál innovatív környezetben dolgozhatsz, ahol kreatív kutatóinkkal és minőségorientált termelési csoportunkkal együttműködve egy nagyszerű csapat tagja lehetsz. Saját szakterületünkön piacvezetők vagyunk, ezért izgalmas kihívásokra számíthatsz, támogathatod a legelőremutatóbb projektjeinket, amelyekben a csapatmunkára és a kooperációra is nagy hangsúlyt helyezünk.

Főbb feladatok

 • Laboratóriumi nyilvántartások vezetése és frissítése, standard műveleti előírások készítése
 • Laboratóriumi vegyszerek és készülékek beszerzési folyamatának támogatása
 • Laboratóriumi vegyszerek, oldatok, műszerek rendszeres leltározása, fogyáskövetés
 •  ISO rendszer gyakorlatának megfelelő laborműködés és karbantartás biztosítása
 • Műszerkarbantartási feladatok nyomon követése, megszervezése, ellátása
 • Beszerzési és logisztikai feladatok elvégzése (rendelés, reagens bevételezés)

Elvárások

 • Legalább középfokú végzettség
 • 1-2 éves adminisztrátori, vagy beszerzői tapasztalat
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)
 • Legalább társalgási szintű (középfokú) szóbeli és írásbeli angol nyelvtudás

Személyes készségek

 • Precíz, önálló munkavégzés,
 • Határidők betartása
 • Proaktivitás, problémamegoldó képesség
 • Stressztűrő képesség
 • Jó kommunikációs készségek

 Előnyt jelent

 • Aktív, laboratóriumi munkában szerzett 1-2 éves tapasztalat
 • Laboratóriumi dokumentációs rendszerek és eljárások alkalmazásában szerzett tapasztalat
 • Vegyésztechnikusi végzettség, vagy BSc bármely természettudományos területen

Amit kínálunk

 • Nemzetközi projektekben való részvétel
 • Versenyképes jövedelem és juttatások
 • Kihívásokkal teli, változatos munkakör
 • Folyamatos tanulási és fejlődési lehetőség
 • Költözés esetén 3 hónapig biztosított szállás vendégházunkban

 

Kapcsolat

Pályázatodat kérjük az alábbi linken keresztül mielőbb juttasd el számunkra.

Ha a pozícióval kapcsolatban részletes információra lenne szükséged, bátran keresd Németh Viktóriát az alábbi elérhetőségeken: vnemeth@foss.dk ; +36 20 973 4275

Minden pályázatot kizárólag a munkaköri profilhoz mérten bírálunk el, származás, nemzetiség, állampolgárság, nem, gender, szexuális orientáció, fogyatékosság, családi állapot, életkor, vallási meggyőződésre való tekintet nélkül.

 

Röviden a Soft Flow-ról

A Soft Flow a szakterületén belül piacvezető társaság az áramlási citometriai és élelmiszerbiztonsági területen több évtizedes kutatás fejlesztési tapasztalattal a háta mögött.

A Soft Flow ars poeticája, „Innovating bioanalytics” kezdetektől újabb és újabb célok elérésére sarkallta a cég valamennyi munkatársát a biotechnológiai kutatás-fejlesztés és innováció (K+F+I) területén. Cégünk fejlődése az elmúlt 20 évben töretlennek mondható, melynek köszönhetően mára nemzetközi szinten jegyzett, K+F csoporttá nőtte ki magát a több mint 60 szakembert foglalkoztatóvállalkozás.

A Soft Flow kutatás-fejlesztési tapasztalata felkeltette a FOSS - a világ 28 országában jelenlevő, mezőgazdaságban használt analitikai berendezések gyártásában piacvezető dán cég - érdeklődését. A két cég között 2012-ben stratégiai együttműködés indult az élelmiszer- és takarmányanalitika területén, majd 2016 márciusában a FOSS felvásárolta a Soft Flow Hungary-t, ezáltal a pécsi biotechnológiai vállalkozás végleg felkerült ezen iparág világtérképére.

 

Soft Flow-t 1988-ban alapították az USA-ban, majd 1992-ben a cég Magyarországon folytatta tevékenységét. A Soft Flow az áramlási citometria, az élelmiszer és takarmánybiztonság terén vezető biotechnológiai vállalat, több, mint 20 éves tapasztalattal a kutatás fejlesztés terén, a legnagyobb piaci szereplőkkel szorosan együttműködve. A dánia székhelyű FOSS Analytical 2016-ban vásárolta fel a Soft Flow-t. 2017-ben a Soft Flow az Innovatív Márka kategóriában elnyerte a Magyar Brands elismerést. 

A Soft Flow mintegy 60 magasan képzett munkavállalót foglalkoztat pécsi telephelyén. A folyamatosan bővülő cég a közeljövőben felépítendő korszerű K+F központjában fogja folytatni működését.

www.softflow.hu.

A FOSS világszinten élen jár az élelmiszerminőséget és biztonságot mérő innovatív analitikai műszerek gyártásában. A FOSS olyan megoldásokat kínál, amely a fogyasztók számára termelt termékek magasz színvonalú minőségének támogatása által biztosítja ügyfelei a fenntartható és profitábilis üzletmenetét.

A világ dinamikus népességnövekedése által generált élelmiszerkereslet 2050-ig 60%-kal fogja növelni az élelmiszerek iránti keresletet. A világ népessége egyre vagyonosabbá válik, a középosztály globális növekedés tovább bővíti az élelmiszer iránti keresletet. Ez az élelmiszertermelőket arra fogja sarkallni, hogy minél hatékonyabban, minél kevesebb veszteséggel hasznosítsák erőforrásaikat. A FOSS rendelkezik azzal a know-how-val, amely a termelőket képessé teszik ezeknek a kihívásoknak a profitábilis és fenntartható orvoslására.

A családi tulajdonban lévő FOSS vállalatot 1956-ban alapították. A cég központja a dániai Hilleroed-ben található, a kutatás-fejlesztés és a termelés a dán és a kínai telephelyeken történik. A FOSS termékek a világ 30 országában jelen lévő kereskedelemi képviseleteken keresztül kerül ügyfeleinkhez. A FOSS mintegy 1500 magasan képzett munkavállalót foglalkoztat világszerte.

Apply for job as Laboradminisztrátor in Soft Flow